רשומות

דוגמא ליעוץ בקליניקה בהליך דיאטה וחיטוב הגוף קובי עזרא דר' השיטה שהתוצאו...

תמונה
דוגמא ליעוץ בקליניקה בהליך דיאטה וחיטוב הגוף קובי עזרא דר' השיטה עם תוצאות מהירות http://diet2all.net. להלן מטופלת בקליניקה עם קצת חוויות והתרגשויות מתהליך - תוכניות התזונה וה דיאטה בשיטת Diet2All השיטה להסרת שומנים מיידית ומהירה.

הרזיה ותבלינים במזון המסייעים לדיאטה וחיטוב הגוף

תמונה
הרזיה ותבלינים במזון המסייעים לדיאטה וחיטוב הגוף . מזונות המתובלים בתבלינים ספציפיים עשויים לעשור לנו לרדת במשקל הגוף, ולחטב את השרירים. מזונות מתובלים בקאיין יכול לעזור לך לרדת מספר קילוגרמים על ידי הפחתת  התיאבון. על פי מאמר הסקירה שפורסם בשנת 2012, משתתפי המחקר דיווחו כי השימוש בתבלין קאיין עזר להפחית את התשוקה לאכילת שומן, מתוקים ומזונות מלוחים.

דיאטה בריאותית בשיטת קובי עזרא

תמונה
דיאטה בריאותית בשיטת ד"ר קובי עזרא (http://diet2all.net/). להלן מטופל אשר מספר אודות סיפורו האישי ו כיצד הצליח להרזות ו להפוך משמן לחטוב בתוך פרק זמן קצר!. החלק הכי חשוב לפני שהגיע לקליניקה, עשה טעויות רבות בחדר הכושר, עד כדי פגיע במצבו הרפואי ובעיות בריאות שונות...

דיאטה לשיפור במבנה הגוף וירידה בשומנים

תמונה
מטופל של ד"ר קובי עזרא מספר אודות הדיאטה לשיפור במבנה הגוף וירידה בשומנים http://diet2all.net. להלן אחד המטופלים מספר כיצד חש בשינויים הגופניים וזאת כעבור זמן קצר לאחר תחילת התוכנית של הקומבינציה תזונה ואימוני ם והכי חשוב בהתאמה אישית לפרט.

תוסף תזונה לספורטאים, חלבון מי גבינה

תמונה
תוסף תזונה לספורטאים, חלבון מי גבינה, עם ד"ר עזרא יעקב (תודות ל: http://diet2all.net). חלבון מי גבינה מכיל כ-96% מים, עשיר בחלבון - ובעיקר מהסוג אלפא לקטאלבומין ובטא-לקטוגלובולין, עשוי להכיל אלבומין ופפטידים שונים, כגון GMP (או Glycomacropeptides) בהתאם לייצור.

דיאטה לשינוי מיידי בגוף ועיצובוי

תמונה
דיאטה לשינוי מיידי בגוף , תזונה לעיצוב גופני. להלן מטופל של ד"ר קובי עזרא מספר את סיפורו אודות תוכנית התזונה והדיאטה שעבר בקליניקה, כיצד חש בתוצאות המהירות בגופו, על המחמאות מהסובבים אותו וכו'... http://diet2all.net/

טמפרטורת המזון והשמנה

תמונה
טמפרטורת המזון והנטייה ל השמנה , עם ד"ר קובי עזרא http://diet2all.net/. האם לטמפרטורת המזון הנאכל ישנה השפעה על הנטייה שלנו להשמין? אכילת פסטה קרה, לעומת אכילת פסטה חמה בגלל האינדקס הגליקמי המשתנה של המזון. וככל שהמזון הפחמימתי חם יותר ספיגת הפחמימות עולה וזאת בהשוואה לצריכת אותו המזון לאחר שהיתקרר.